KUMPPANIT

Kiho on kuopiolainen teknologiayritys, jonka toimialaan kuuluu kenttätyön hallinnan alusta.

Jataku Oy on vuonna 1999 perustettu suomalainen automaatio- ja informaatiotekniikanpalveluja tuottava yritys.

Macron on yksi Euroopan johtavista urheiluvaatteiden valmistajista, jossa yhdistyvät italialaiseen tyyliin tyypillinen laatu ja perinteet, sekä intohimo ja asiantuntemus.

Forenom on suomalainen majoitusalan yritys, joka tarjoaa majoituspalveluita ympäri Eurooppaa huoneistohotelleissa ja kalustetuissa asunnoissa. Toimimme myös vakuutusyhtiöiden kumppanina tarjoten väliaikaisen kodin, kun oma koti on remontissa.

Siilinjärven paras optikkoliike.

ARE on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, huollosta modernisointiin ja korjausrakentamiseen. Tahdomme olla talotekniikan suunnannäyttäjä ja siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut, oli kyseessä sitten toimisto, hotelli, sairaala tai teollisuuslaitos. Tavoitteena on aina energiatehokkaat tilat ja tilojen käyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina.